Sådan fodrer du den ældre hund

Hvis du har hund i dit hjem, kender du til den daglige rutine, nemlig at skulle fodre den, både morgen og aften. Dette er tilfældet for alle hunde, men er din firbenede ven ikke helt frisk på benene mere, så er der bestemte mærker inden for hundefoder, som anbefales.

Dette ved hjemmesiden OLIVER’S petfood alt om. De har nemlig specialiseret sig i blandt andet hundefoder til alle typer hunde. Derfor kan du være sikker på at finde det rette produkt til din hund, når du shopper her.

 

OLIVER’S petfood ved, at når en hund kommer op i årene, så sker der det samme, som sker for os mennesker – kroppen svækkes. Hundens knogler bliver svagere, problemer med helbredet kan blive en realitet og alt, hvad hunden foretager sig forgår i et langsommere tempo.

 

Vælg Weight Control

Nogle hunde er mere påvirkede af alderen end andre, og dette kan skyldes at nogle hunde er mere aktive end andre. Derfor kan du med fordel vælge hundefoder fra Weight Control, som medvirker til at holde hundens vægt nede og energien oppe.

Ældre hunde kan have svært ved at mærke, når de er mætte, hvilket kan resultere i at de ikke kan mærke, når de er mætte. Dette kan medføre, at de spiser mere end de reelt skal. Weight Control serien har den egenskab, at din hund kan spise større portioner, uden at det har en negativ effekt på vægten. På den måde sikrer du et bedre liv for din hund, og giver den det gode liv tilbage igen.